Ayvalık Belediyesi Yol Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Altınova ile Küçükköy Mahallelerinde motosiklet sürücülerine kask dağıttı.
Jandarma Trafik timleriyle ortaklaşa gerçekleştirilen kask dağıtımında Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan’ın yanı sıra ekiplere Küçükköy Mahallesinde Belediye meclis üyesi Fahri Güren ve Altınova Mahallesinde ise Ahmet Erkal eşlik etti.
Ayvalık Belediyesi olarak 100 adet kask dağıttıklarını belirten belediye başkan yardımcısı Gökay Bacan, “Motosiklet sürücülerine kask kullanım alışkanlığı edindirmek ve onların can güvenliğini sağlamak için ilçedeki tüm trafik ışıklarının bulunduğu noktalara üzerinde “Kaskınızı takın, yaşam çok güzel” yazan tabelalar asmıştık. Buna ek olarakta Sarımsaklı ve Altınova Mahallelerinde 100 tane kask dağıttık. Kask kullanımı motosiklet kazalarında can kurtarmakta büyük önem taşıyor. Bizler emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı ve Ayvalık Belediyesi olarak üzerimize düşen görev vatandaşlarımızı uyarmak, gerekli tedbirleri almak ve bunlar için çözüm yolları bulmaktır” dedi.