Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Hıdırellez nedeniyle Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi bünyesindeki engelliler düzenlendikleri piknikle birlik ve beraberlik coşkusunu yaşadı.
BOED’in Altınova Şube binası önündeki park alanında gerçekleştirdikleri piknikte; engellilerin sevinç ve coşkuyu bir arada yalamaları dikkatlerden kaçmadı.
BOED yöneticilerinin temin ettikleri yiyecekleri birbirleriyle paylaşarak oluşturdukları Hıdırellez pikniğinde karınlarını güzelce doyuran Ayvalıklı engelliler, baharın gelişini birlikte kutlamanın da ayrıcalığını yaşadıklarını belirtti.
Konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Güler Çapraz, derneğin 2. Başkanı Songül Can ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte engelli üyelerimizin katkılarıyla baharın gelişini ve toprağın canlanmasını BOED Ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde kutladık. Engelli çocuklarımızla ip atladık, yakar top oynadık. Engelli üyelerimizin gönüllerince sağladık. Çok mutluyuz” diye konuştu.