7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için doğup büyüdüğü Muş’tan milletvekili aday adayı olan Kaymakam Naif Yavuz, aday olamayınca Gömeç’teki Kaymakamlık görevine geri döndü.
Seçim çalışmaları nedeniyle çok sevdiği Gömeç’ten 2 ay boyunca ayrı kalan Kaymakam Naif Yavuz, göreve başladığı ilk günden itibaren de çalışmalarını hızlandırdı.
Bu kapsamda; Gömeç’in Dursunlu Mahallesinde ikamet eden ve yalnız yaşayan, eşini yıllar önce kaybeden 75 yaşındaki Melek Kanat adlı kadına Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kaynaklarıyla bir ev yaptırdı.
Bugüne kadar Gömeç’te yoksul vatandaşlara ait 30’a yakın evin bakım ve onarımlarının yapılmasını sağlayan Kaymakam Yavuz, Melek Teyze’nin eviyle birlikte de ilçede toplam 6 evin temelden çatısına kadar yapılmasına da öncülük etmiş oldu.
Melek Teyze’ye evini yaptırmakla yetinmeyen SYDV Başkanı ve Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz, yaşlı kadına, sırtında çıkan yaralar nedeniyle rahatça uzanabileceği ortopedik bir yatak başta olmak üzere, ev eşyaları desteğinde de bulundu.
Gömeç’te yoksul vatandaşların gıda, ilaç ve nakdi anlamdaki ihtiyaçlarının SYDV tarafından mümkün olabildiğince karşılanması için talimat verdiği öğrenilen Kaymakam Naif Yavuz’un yoksul ve gariban babası duruşu ise ilçede vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığı da gele bilgiler arasında.
Öte yandan 2 aylık aradan sonra Gömeç Kaymakamlığı görevine geri dönen Naif Yavuz, kendisine telefonla ulaşan muhabirimize yaptığı açıklamada, görevine yeniden başlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Gömeç’imizi 2 ay yalnız bırakmıştık. Artık geri döndük ve büyük bir aşkla hizmetimize kaldığımız yerden devam edecek ve 2 aylık süreyi en hızlı bir şekilde telafi edeceğiz” dedi.
Gömeç’in kendisi için büyük bir sevda olduğunu vurgulayan Kaymakam Naif Yavuz, “Gömeç benim kendi evim. Gerçekten çok sevdiğim, arzu ederek ve isteyerek çalıştığım bir ilçe. Bu yüzden de Kaymakamlık görevime kaldığım yerden büyük bir aşkla devam edecek olmaktan da son derece mutluyum” diye konuştu.