Köseler Mahallesi’nde coşku ile karşılanan Başkan Zekai Kafaoğlu damadı olduğu mahallede büyük ilgi gördü.
Kafaoğlu’na Köseler ve Ayşebacı Mahalleri ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Marmaralı, İl Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül, AK Parti Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Esengül Yıldırım, AK Parti Altıeylül İlçe Gençlik Kolları Başkanı Talha Yurdakök ve AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş da katıldı.
Damadı olduğu mahallede sevgi seli ile karşılanan Kafaoğlu “Biz diğerleri gibi atıp tutmayız, icraat yaparız. AK Parti 13 yıldan bu yana ülkeyi yönetiyor. IMF’ye muhtaç iken şimdi borç almıyoruz, kasalarımız dolu. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyoruz. Köseler Mahallesi’ne daha çok işler yapacağız. Köseler Köseler olalı bu kadar iş makinesi ve kamyonu görmedi. Köseler’de çalışmalarımız sürüyor. Stabilize yaptığımız yolların üzerini kilit parke taşı yapacağız” diye konuştu.
Ayşebacı Mahallesi’nde konuşan Başkan Zekai Kafaoğlu “Şehir merkezinde ne varsa buralarda da o olacak, hizmetlerimiz gelmeye devam ediyor. Daha yolun başındayız; yapacağımız çok iş var. Ayağınız çamurdan kurtulacak ve buralar parke taşı ile döşenecek. Çocuklarımız için oyun parkları kuruldu, bayanlar da spor aletleri istedi, kuruyoruz. Ayşebacı’ya ve diğer kırsal mahallelerimize düğün salonu ve aşevi yapıyoruz. En kuvvetli liste AK Parti’de. Diğer partilerde bayan milletvekili adayı yok. 3 bayan vekil adayımız var. Ayşebacı Ayşe Kardeş, Ayşe Bacınıza sahip çıkmalısınız. Bayan milletvekili adaylarımız donanımlı” dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş da şunları kaydetti: “AK Parti yapar. AK Parti gerçekçi. Bu zamana kadar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Ayşe bacınız olarak sizlerden destek istiyorum. Bizleri sıcak ilgi ile karşıladınız. 13 yıldan bu yana iktidarız ve bu zamana kadar tutamadığımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. 8 Haziran sabahı muhalefet üzüntü içerisinde olacak”.