Türkiye Bayanlar Voleybol 2. ligi takımlarından Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımı’nın yeni antrenörü Deniz Abbak oldu.
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. ligi takımlarından Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımı, Bartın’da 1997 yılından bu yana sırasıyla Fatih İlköğretim Okulu, Orduyeri Fatih Spor, Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi’ni çalıştıran ve çalıştırdığı genç takımları 2. lige kadar çıkartma başarısı gösteren antrenör Deniz Abbak’la anlaşma sağladı. Abbak’ın yardımcılıklarına ise, Necdet Bilki ile Nihan Kaplandeniz getirildi.
“GENÇ BİR KADRO KURACAĞIZ”
Polisgücü’nü daha da üst noktalara taşımak için çalışacaklarını söyleyen Antrenör Deniz Abbak, genç bir kadroyla mücadele eden bir takım kurarak seyir zevki güzel maçlar çıkartmaya çalışacaklarını söyledi. Abbak, “Voleyboldaki bilgi ve birikimimizle Bartın voleybolunun daha iyi yerlere gelmesi için Bartın Polisgücü adı altında çalışmaya devam edeceğiz. Duygusallığa yer vermeden hak eden sporculara takım içinde yer vereceğiz. Mücadele eden seyir zevki yüksek genç bir kadro kurmaya çalışacağız” dedi.
“SORUMLULUK BİZDE OLACAK”
Takımdaki bütün sorumluluğun kendilerinde olacağını da ifade eden Abbak, “Kendi acizliğimizi kimseye yüklemeyip, gelen hiçbir sporcuya, hakeme küfür ettirmeyeceğiz. Bartın’ın voleybolunun gelişmesi için bizim Polisgücü’ne gelmemizi sağlayıp el sıkışan Alpay Balık ve Uğur Pelenkoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. Bir taraftan da yeni sezonun kadrosunu kurma çalışmalarına başlayan Polisgücü yönetiminin birkaç oyuncuyu belirlediği ve görüşmelere başladığı bilgisine ulaşıldı.