AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve yönetimi, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programı kapsamında kuruluştan bugüne AK Parti’ye Osmangazi ilçesinde hizmet verenlerle istişare toplantısında bir araya geldi.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın teşkilat içindeki birlik beraberliği artırmak için Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemeğe AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, önceki dönem başkanları Cihat Çini, Refik Özen, Tahsin Kara, Muzaffer Kurtuluş, Nihat Çubukçu ve ana kademe yöneticileri katıldı. Yemekte AK Parti ilçe teşkilatına önemli hizmetler vermiş isimler de yad edildi. Başkan Yılmaz, seçim çalışmaları hakkında önceki dönem yöneticilerini bilgilendirdi.
Yılmaz, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesi 20 günü aşkın bir zamandır sahada yoğun bir şekilde çalıştıklarına dikkat çekerek, “Biz önümüzde kalan süre için daha ne yapabiliriz diye düşündük ve kuruluştan bugüne kadar partimizde görev almış, ağabeylerimizi, dostlarımızı, kardeşlerimizi, ablalarımızı bir araya getirip onlarla da bir istişare yapmak istedik. Davet ettiğimiz tüm arkadaşlarımız hemen hemen buraya geldiler” dedi.
Saha çalışmalarında 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimlerin ülke tarihi için önemini fazlasıyla hissettiklerini dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:
“Bu seçim başka seçim. Bu seçime bizlerin daha fazla zaman ayırması ve daha fazla emek sarf etmesi gerekiyor. Bugün burada bir arada toplanmamızın sebebi sizinle istişare ederek eksikliklerimizi tamamlamak. Bizler çok büyük bir aileyiz. Hep beraber yürüdük. Sahada kaçırdığımız, gözlemleyemediğimiz çok şey vardır. O nedenle ben sizlerin katkılarını çok önemsiyorum.”
Yılmaz’dan sonra ise AK Parti önceki dönem ilçe başkanları da birer konuşma yaptı. Cihat Çini, Yılmaz’a gösterdiği vefa için teşekkür ederek, “Osmangazi Bursa’nın göz bebeğidir. Biz her türlü desteği vermeye hazırız. Bu birliktelik hiçbir zaman bozulmayacak” ifadelerini kullandı.
Eski ilçe başkanlarının konuşmalarının ardından yemeğe katılan davetliler de seçim çalışmaları için görüşlerini dile getirme fırsatı buldu. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığının kuruluşundan bugüne kadar görev almış yöneticilerle birlikte seçim çalışmalarını yapma kararı alındı.