Balkan Sanayici ve İş Adamları Derneği BALKANTÜRKSİAD, 13-16 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Balkan Ticaret Fuarı öncesi Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti.
BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, fuar hakkında Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a bilgiler verildi. Onur, “13-16 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da TÜYAP ile birlikte gerçekleştireceğimiz Balkan Ticaret Fuarı için Mustafakemalpaşa Belediyesi’ni ziyaret etmek istedik. Çok önemli bir fuar gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda fuar ile eş zamanlı olarak Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın değerli destekleriyle 14-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında ‘2. Akıllı Belediyecilik Zirvesi’ni yapacağız. Bu uluslararası faaliyetlerimize Türkiye’nin birçok şehrinden ve 12 Balkan ülkesinden yüzü aşkın belediye başkanı ve satın alma yetkilileri ile akademisyenler katılacak. Kurtulan’a bu önemli faaliyete verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtulan ise, bir Balkan göçmeni olarak bu etkinliklere elinden gelen katkıyı göstereceğini söyledi. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Balkanlar’da bulunan kardeş şehirlerini davet edeceklerini belirten Kurtulan, “Balkanlar ile kuracağımız iletişim çok önemli. BALKANTÜRKSİAD’a bu çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Balkanlar ile Bursa arasında köprü olacak projelerde desteğe her zaman varız” diye konuştu.