Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından İnegöl Belediyespor, iç transferde orta oyuncu Cansın Hacıbekiroğlu ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, Hakan Ünsün ve Esat Dalgıç ile yollarını ayırdı.
Kulübün Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, tesislerde düzenlenen basın toplantısında, orta oyuncu Cansın Hacıbekiroğlu ile sözleşme yenilediklerini söyledi. Cansın ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Solak, "Daha önce Sivas ve Galatasaray kulüplerinde oynayan Cansın geçen yıl bizimle beraberdi. Bu yılda karşılıklı görüşerek, anlaştık ve 2 yıllık bir anlaşmaya imza attık. İç transferde 1-2 oyuncu ile daha anlaşma aşamasındayız. Onlarla da görüşmelerimiz sürüyor. Daha sonra iç transferi sonlandırıp, iki tane de yabancı oyuncu takviyesiyle bu seneki transferimizi kapatacağız. Çalışmalarımız hocamızın verdiği direktifler doğrultusunda devam ediyor" dedi.
İnegöl Belediyespor ile nikah tazeleyen Cansın Hacıbekiroğlu ise, "Buradaki ikinci senem. Bu sene yine İnegöl Belediyespor adı altında oynamaktan büyük mutluluk duyacağımı düşünüyorum. Geçen sene belli talihsizlikler yaşadık ve ligi hak ettiğimiz yerde kapattığımızı açıkçası düşünmüyorum. Bu sene daha iyi bir takım olup, daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
HAKAN VE ESAT’LA YOLLAR AYRILDI
Öte yandan İnegöl Belediyespor’da iki isim ile yollar ayrıldı. Belediyespor’da 3 yıldır takım kaptanlığı yapan orta oyuncu Hakan Ünsün ile 2 yıldır smaçör mevkisinde görev yapan Esat Dalgıç’ın sözleşmelerini uzatmama kararı alındı.