Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin Birinci Etap müsabakalarının tamamlanmasının ardından, Nilüfer Belediyespor’dan Herrera ve Ruseva en iyiler listesine girmeyi başardı.
Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, 22. hafta maçında Beşiktaş’ı 3-2 mağlup ederek 5. sırada yer almanın sevincini yaşıyor. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından en az 12 karşılaşmada forma giyen sporcular arasından belirlenen En İyiler listesine Herrera ve Ruseva damga vurdu. Resmi istatistikler doğrultusunda belirlenen listeye göre Nilüfer Belediyespor’un Kübalı oyuncusu Yusleinis Herrera Alvarez, oynadığı 22 maçta takımına toplam 398 sayı kazandırarak ‘en iyi skorer’, 22 maçta 339 smaç sayısıyla da ‘en iyi smaçör’, Ruseva Hristina ise takımına 22 maçta 84 blok sayısı kazandırarak ‘en iyi blokör’ seçildi.
En iyi pasör Fenerbahçe Grundig’ten Eleonora Lo Bianco, en iyi servisçi Fenerbahçe Grundig’ten Kim Yeon Koung, en iyi servis Karşılayan Vakıfbank’tan Gözde Sonsırma ve en iyi libero Vakıfbank’tan Hatice Gizem Örge oldu.