Bursa Valisi Münir Karaloğlu, devam eden yatırımları inceledi.
Vali Karaloğlu, ’Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nca Yıldırım ilçesinde yaptırılan inşaatlarda incelemede bulundu. İncelemeye ’112 Acil Çağrı Merkezi’ inşaatıyla başlayan Vali Karaloğlu, “Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da Bursa’nın hamlesi devam ediyor. Burada yapımı devam eden ’112 Acil Çağrı Merkezi’ hizmet binamız tamamlandığında Bursa’mızın bu alandaki ihtiyacını karşılayacak komplike bir merkez olacak" dedi.
Karaloğlu, Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi’ni de inceledi. Burada bilgisayar laboratuarında ders yapan öğrencilerle sohbet eden Karaloğlu, hangi takımı tuttuklarını sorduğu öğrencilerin verdikleri cevaplardan memnun olmadı. Bursaspor’a desteğin artmasını isteyen Karaloğlu, “Bu şehirde yaşayan, bu şehrin takımını tutmalı. Bursaspor dururken başka takımla ne işiniz var" dedi.
Buradan Karapınar’a geçen Vali Karaloğlu, mahallenin sıkıntılarını dinledi. Karaloğlu, Karapınar Endüstri Meslek Lisesi ve Karapınar Ortaokulu inşaatlarında da incelemelerde bulundu. Samanlı’ya da geçen Vali Karaloğlu, burada da ’Samanlı Ortaokulunu’ inceledi ve yemek molası veren işçilerle aynı sofrayı paylaştı.