Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, anaokulu öğrencileri ile birlikte “Kral Çıplak” adlı tiyatro oyununu keyifle izledi.
Bozüyük Belediyesi tarafından anaokulu öğrencileri için düzenlenen tiyatro etkinliği yoğun ilgi gördü. Belediye Düğün Salonu’nda ETİ Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Kral Çıplak” adlı çocuk oyunu toplam 3 seans halinde ücretsiz olarak sahnelendi. Oyunun son seansına Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İlçe genelinde eğitim veren tüm anaokulu öğrencilerinin izlediği oyun minikleri hem eğlendirdi hem düşündürdü. Yaklaşık bin 500 öğrenci ve velinin büyük bir ilgi ile izlediği oyunda çocuklara cesaret ve doğruluk kavramları anlatıldı.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, oyunun sonunda başarılı performansları nedeniyle tüm oyuncuları tebrik ederek, çiçek verdi. Ayrıca oyunda ’Kral’ karakterini canlandıran Soner Aysal’a plaket takdim eden Başkan Bakıcı, bundan sonra böyle güzel organizasyonların, 3 ay içerisinde yapımı tamamlanacak olan Kültür Merkezi’nde yapılacağını söyledi.