Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin üzerinde çalıştığı Osman Gazi Parkı Projesi, park alanında uygulanmaya başladı.
Kasımpaşa Mahallesi Eczacıbaşı Bulvarı ile kanal boyu arasında bulunan Osman Gazi Parkı alanında başlayan çalışmalar kapsamında parkın görkemli havuzunun kazısı yapılarak gre betonu atıldı. Perde beton hazırlığının yapıldığı, havuz fıskiyeleri için kullanılacak su pompalarının yer alacağı kazan dairesinin temelinin atıldığı çalışmalar hızla ilerliyor.
Park alanındaki çalışmaları yakından takip eden Başkan Bakıcı parkın yepyeni ve modern görünümüyle vatandaşların karşısına çıkacağını belirterek “İlçe genelinde vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte rahatça nefes alabileceği, kullanışlı, beğenecekleri, yepyeni ve modern mekânlar hazırlamaya gayret gösteriyoruz. Gemi konseptli kafeterya ve kafeteryayı çevreleyen süs havuzu, süs havuzunun üzerine yapılacak köprü ve oturma alanları, pergoleler, engelli ve engelsiz çocuk oyun alanları ve çiçek şelalesi gibi dikkat çekici bitkisel figürlerle oluşturulacak modern yeşil alanları ile bu parkımızda tamamlandığında inşallah çok sevilecek ve beğenilecek” dedi.
Mevcut ağaçların tamamının korunduğu, yeşil alan düzenlemesinin mevcuda göre şekillendirileceği park alanının bir an önce tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.