Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde faaliyet gösteren www.adilcevaz13.com web sitesi ekibi, AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu’yu makamında ziyaret etti.
Basın mensupları, Başkan Tutçu’ya Adilcevaz’a yaptıkları hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederek tablo hediye ettiler.
AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ise, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “İlçemizin ve ilimizin en çok takip edilen sitesi olan www.adilcevaz13.com ekibinin ziyaretinden son derece mutlu oldum. Arkadaşlarımız yaptıkları çalışmalar ve haberleri ile ilçemizde ve ilimizde çok önemli bir görevi icra etmektedirler. Ben buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum, çalışmalarında ve görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Site ekibi adına açıklama yapan Tuncer Nacar ise, AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu’nun yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiklerini ifade ederek, “İlçemizde görev yapan basın mensupları olarak Hamdi Beyi ziyaret ederek yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istedik. Hamdi Bey yaptığı çalışmalarının yanı sıra ilçemizde yaşanan olumsuz durumların da önüne geçerek teşkilatıyla birlikte çok güzel işlere imza atmaktadır. Başkanımız aynı zamanda ilçemize yaptığı katkı ve çalışmalarının yanı sıra köylü vatandaşlarımızın sıkıntılarıyla da dertlenen ve ilgilenen bir abimizdir. www.adilcevaz13.com ekibi olarak Hamdi Bey’e yaptığı gayretli çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyarete site ekibinden Salih Beşkardeş, Tuncer Nacar ve Orhan Emen’in yanı sıra AK Parti yönetim kurulu üyelerinden Selim Eken ve AK Parti Alacaatlı Mahalle Temsilcisi Nahit Arsan da katıldı.