Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, kooperatif başkanları, cami ve dernek temsilcileri ve Ak Parti ilçe teşkilatı ile istişare toplantısı yaptı.
Adilcevaz’ın sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili düzenlenen istişare toplantısına Başkan Gürsoy’un yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Adilcevaz Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Nevzat Karahan, Aygır Gölü Sulama Kooperatifi Başkanı Salih Göksoy, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, cami ve dernek temsilcileri ve Ak Parti ilçe teşkilat temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçede yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirerek, “Adilcevaz halkının her kesiminin görüşünü alıp onlarla birlikte hareket ederek ilçemizin sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunmak istedik. Yaptığımız istişare toplantısında arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak nasıl hareket etmeliyiz, neler yapmalıyız bu konularda görüş alışverişlerinde bulunarak ortak bir karar almak istedik. Hep birlikte ilçemize en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerinde olmayı düşünüyoruz. Çünkü halkımızın fikirleri ilçemizin yönetimi ve hizmetler konusunda çok önemlidir. İnşallah önümüzdeki günlerde daha geniş kapsamlı istişare toplantıları yapacağız. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.
Toplantıda tek tek söz hakkı alan katılımcılar, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, ilçenin geleceği için sorunlara çözüm bulunması ve birlikte hareket edilmesi gerektiği üzerinde görüş bildirdiler.