Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve paydaş kurumlar tarafından 2015 yılı içerisinde uygulamaya konulan Gönül Köprüsü Projesi kapsamında voleybol turnuvası düzenlendi.
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, voleybol turnuvası faaliyeti kapsamında Bitlis il merkezi ve ilçelerinde bulunan lise düzeyindeki okullara yönelik voleybol turnuvası düzenlendiği bildirildi. Açıklamanın devamında ise, “İl merkezi ve ilçelerinde bulunan her liseden 1 takım kız, 1 takım erkek öğrencilerden oluşan 2 takım çıkarılıp toplamda 61 takım oluşturulmuştur. Öğrencilere voleybol oynamayı teşvik etmek ve bu tür aktivitelerin devamlılığı için turnuvaya katılan her okula voleybol topu, katılımcı her öğrencimize forma takımı hediye verilmiş ve turnuva boyunca tüm öğrenci ve seyircilere çeşitli ikramlarda bulunulmuştur. Dün itibari ile yapılan kapanış programında temsili bir voleybol maçı yapılmıştır. Vali Yardımcımız Ömer Faruk İlhan, İl Emniyet Müdürümüz Fatih Kaya ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Vekilimiz Medeni Öztaş programa katılmış olup, turnuvayı 1. 2. ve 3. olarak tamamlayan erkek ve kız öğrenci takımlarına hediye ve plaketleri verilmiştir” denildi.
Düzenlenen turnuvada takımlara hediye olarak 1. olan takıma eşofman takımı, tişört ve spor ayakkabısı, 2. Olan takıma spor ayakkabısı ve tişört, 3. olan takıma ise eşofman takımı hediye edildi.
Turnuvada erkeklerde 1. Bitlis Nurullah Eren Anadolu Öğretmen Lisesi, 2. Hizan Kadir Has Anadolu Lisesi 3. İse Bitlis Anadolu Lisesi olurken, kızlarda ise 1. Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi, 2. Bitlis Lisesi 3. İse Bitlis Ziya Eren Spor Lisesi oldu.