Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Göldüzü Köyü Ortaokulu öğrencileri, bir ilke imza atarak 3 farklı branşta Türkiye şampiyonasına katılacak.
Doğu Anadolu Bölgesi’nde bir ilke imza atan öğrenciler, çim hokeyi başta olmak üzere bocce ve koşarak hedef bulma branşlarında katılacakları Türkiye şampiyonasında Bitlis’i temsil edecekler. Göldüzü Köyü Ortaokulu Müdürü Mehmet Reşit Gürsoy, elde edilen başarıdan mutlu olduklarını dile getirerek, “Adıyaman’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi 26 kız ve 26 erkek olmak üzere toplam 52 öğrencimiz temsil edecek. Doğu Anadolu Bölgesi’nde bir ilk olarak bocce, koşarak hedef bulma ve çim hokeyinde Göldüzü Köyü Ortaokulu olarak Türkiye şampiyonasına katılmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
25 Mart 2015 tarihinde Adıyaman’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Semra Kaplan ise, Bitlis’i ve Adilcevaz’ı şampiyonada en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Öte yandan, öğrenciler ilk defa katılacakları Türkiye şampiyonasında en iyi dereceyi alabilmek için öğretmenleri eşliğinde aralıksız çalışmalarını sürdürüyorlar.