Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu’nda 22’nci dönem tamamlandı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projesi "Ailemi Seviyorum" kapsamında, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun oluşması amacıyla, evlilik hazırlığı yapan ve evli çiftler için düzenlenen "Evlilik Okulu" 22’nci dönem mezunlarını verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında düzenlenen sertifika törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve kursiyerler katıldı.
Ailenin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "İnsanın vücudunu nasıl hücreler oluşturuyorsa, toplumu da aileler oluşturur. Bunun için ailenin sağlam olması gerekiyor. Eğer aile sağlam değilse, toplum çok sıkıntı çeker. Toplum bir hedefe varamaz. Aileler toplumun hücresidir, onun için bu okulumuzu açtık" dedi. Evlilik Okulu’nda verilen bilgilerin çiftlerin daha mutlu olmalarına katkı sağlamasını temenni eden Başkan Zolan, "Tabi ki hayat inişli, çıkışlı zikzaklı. Her şey güllük gülistanlık değil ama sorunların üstesinden gelmeyi başarabilmek gerekiyor. Birbirinizi anlayabilmeniz gerekir. Güzel günlerde olduğu gibi zor ve sıkıntılarda da sorunlarınızı birlikte aşmak gerekiyor. Önemli olan bir sorun ortaya çıktığında, bir farklılık ortaya çıktığında onu oturup beraber çözebilmeyi başarabilmek gerekiyor. İşin sırrı orada" diye konuştu.
Başkan Zolan, ayrıca sertifika törenine hasta olduğu için gelemeyen bir kursiyeri de telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.