Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iki yıl önce açılan ve özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği seramik kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, vatandaşların kişisel birikimlerini yükseltmek, mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, saklı kalmış yetenekleri keşfetmelerini sağlamak amacıyla açtığı seramik kursuna katılanlar, sertifikalarını aldı. Yenişehir Mahallesi’ndeki seramik atölyesinde düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve kursiyerler katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı OSman Zolan, çocuklar, gençler ve yetişkinler için ücretsiz birçok çeşitli kurslar düzenlediklerini belirterek, 2 yıl önce açtıkları seramik kursundan 47 kişinin yararlandığını söyledi. Başkan Zolan, "Biz istiyoruz ki halkımızın hayatı, sadece iş olmasın. Monotonluk çerçevesinde olmasın. Hayatımızda hobilerimiz de olsun. El becerilerini geliştirmek, stres atmak ve yeteneklerimizi ortaya çıkarmak anlamında bu kurslar önemli" dedi.
Konuşmanın ardından kursiyerlerin eserlerini inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seramik kursuna katılan 47 kişiye sertifikalarını verdi. Kursiyerlerin yaptığı 500’e yakın eser büyük beğeni topladı.