AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 7 Haziran 2015 25’inci dönem milletvekilliği seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarını açıkladı. Keskin, “Düzce’miz gereken desteği vererek Türkiye beşincisi oldu” dedi.
7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinin oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, resmi olmayan sonuçları, parti il binasında açıkladı. Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile birlikte basın mensuplarının ve teşkilat üyelerinin karşısına çıkan İl Başkanı Keskin, “Şu an itibariyle 7 Haziran 2015 seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarını almış bulunmaktayız. Düzce’de 253 bin oy kullanan vatandaşımızdan AK Partiyi tercih eden 131 bin 081’dir. CHP’yi 35 bin 240, MHP 34 Bin 442, Saadet Partisi 5 bin 880’dir. Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 59. 07 oranla Düzce 3 milletvekilimizi meclise göndermiştir” dedi.
Seçim süreci boyunca AK Partiye destek olan teşkilat mensuplarına teşekkür eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Bu dava yolunda her şeyi veren kardeşlerimize, Genel Merkezimiz ve Başbakanımız adına şükranlarımızı arz ediyorum. Bu arada Düzce’miz Sayın Başbakanımıza gereken desteği vermiş ve Türkiye’de ilk beşin arasına girmiştir. Bundan sonra da bıkmadan, usanmadan gece gündüz çalışarak bu dava yolunda il başkanı olarak, milletvekilleri olarak, teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız olarak memleketimize hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
DÜZCE SAS BİRİNCİ OLDU
AK Parti Düzce Sonuç Alım Sistemi (SAS) Türkiye genelinde birinci olduğunu belirten AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve SAS grubumuzun özverili çalışmaları ile Düzce’miz Türkiye genelinde yine birinci olmuştur. Bu anlamda Düzce AK Partimize en yüksek desteği vermiştir. Vermeye de devam ediyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’deki seçim sonuçlarının açıklamasını Sayın Başbakanımız yapacaktır. İnşallah ondan sonra biz de açıklama yapacağız. Bu süreç boyunca kırdığımız, üzdüğümüz kardeşlerimiz olabilir, teşkilatımız olarak hepsinden özür diliyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımızın da destekleri olmuştur. Haklarınızı helal edin” diye konuştu.
YENİ TÜRKİYE BOŞUNA SLOGAN DEĞİLDİR
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, sözlerini şöyle tamamladı: “Seçim sürecinde olduğu gibi, bundan sonra da çalışmalarımız üstün gayretle devam edecektir. Seçimden sonra da beraberliğimiz devam edecektir. Yeni Türkiye boşuna bir slogan değildir. Türkiye büyümeye devam edecektir.”
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, resmi olmayan sonuçlara göre Düzce Milletvekilleri, teşkilat mensuplarının tebriklerini kabul etti.