Akçakoca Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu’nun başarılı voleybol ve basketbol takımı oyuncularına, Akçakoca belediyesi ve Akçakoca’nın iş dünyası temsilcileri bir tebrik yemeği verdi.
Düzce Üniversitesi’nin fakülte ve yüksekokulları arasında yapılan erkekler basketbol ve erkekler voleybol turnuvasında şampiyon olan oyunculara verilen yemekte, Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğretim üyesi Yard.Doç.Dr. Arif Güngör, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk ve Suat Madenci, İş adamları Esat Sarıoğlu, Esvet Sarıoğlu, Erol Özcan, Uğur Özcan yer aldı.
Yemekte, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk ve Suat Madenci şampiyon olan üniversite öğrencilerini kutlayarak başarılar dilediler. Daha sonra üniversite İçi fakülteler arası erkek voleybol, erkek basketbol takımları turnuvasında şampiyon olan sporculara takdir belgeleri ve kupaları verildi. Oldukça zorlu ve bir o kadar da heyecanlı geçen müsabakaları birincilikle bitiren voleybol ve basketbol takımının hocaları başta olmak üzere, tüm oyuncuların çok mutlu oldukları gözlendi. Takımların genel kaptanları yaptıkları konuşmalarda, okul olarak bir ilki gerçekleştirdiklerini,iki yıl üst üste şampiyon olduklarını söyleyerek takım arkadaşlarını kutladılar.