Arapça bilgi yarışmalarında dereceye giren Akçakoca İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencileri, okul bahçesinde yapılan bir törenle ödüllerini İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı’nın elinden aldılar.
Ders bitim saatinden sonra okul avlusunda düzenlenen ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Akçakoca İHL Müdürü Murat Tayyar, bu başarıları nedeniyle öğrencilerine, öğrenci velilerine ve kurum çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Daha sonra dereceye giren öğrencilere ve onların velilerine hediye ve teşekkür belgelerinin verildiği törene geçildi. İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı ödül töreni öncesinde yaptığı konuşmada, başarılı öğrencileri tebrik edip başarılarının devamını dilerken, "Asıl bu başarının arkasında duran mimarları hocalarımızı, öğretmenlerimizi unutmayalım. Allah onlardan da razı olsun’’ dedi.
Arapça bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler Gülsüm Başaran (12/A), Sevde Alaca (12/A), Rumeysa Yılmaz (12/B) ve Şeyme Nur Yılmaz’ın (11/B) 2 Mayıs’ta Kırklareli’de yapılacak bölge yarışmalarında Düzce ilini temsil edecekleri ifade edildi. Arapça şiir yarışmalarında il ikincisi olan Elmas Topaloğlu ile, Polis Haftası münasebetiyle yapılan yarışmalarda şiir dalında 1.olan Hilal Gönül ve ilçe 3.olan Şeyma Nur Yılmaz’da hediyelerini aldılar. Dereceye giren öğrencilerin velileri de unutulmazken, onlara da teşekkür belgeleri İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı tarafından takdim edildi.