AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “Seçimlerin ve sonuçlarının Yüce milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz.” dedi.
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir Kurtuluş ilköğretim Okulunda oyunu kullandı. “Aydemir, ‘Hepimiz için, Erzurum için, Yüce Milletimiz için hayırlı olsun. Allah milli irademizi güçlendirsin.” diye konuştu.
Oy kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran ve vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçimlerin milli iradenin tecelli ettiği dönemler olduğuna dikkat çekerek, “Nisan ayında başlayan seçim maratonu bugün verdiğimiz oylarla neticelendi. Herkes gibi biz de beklentilerimizi, Erzurum adına ufuk arayışlarımızı oyumuzla ifade ettik. Sandıktan çıkacak netice milli iradenin kararı olacaktır. Kazanın Erzurum ve Yüce Türk Milleti olmasını yüce rabbimizden niyaz ediyoruz. “ dedi. Aydemir, bir gazetecinin seçim sonuçları beklentisini sorması üzerine, ‘ Hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah. Önemli olan halkımızın huzurudur, Erzurum’dur.” cevabını verdi.