AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, mahallelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Palandöken ilçe yönetim kurulu üyeleriyle beraber Maksut Efendi mahallesine ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıya Maksut Efendi eski Mahalle Muhtarı, Mahalle başkanları ve yönetimleriyle beraber mahalle sakinleri yoğun katılım sağladı.
Başkan Ömeroğlu, burada yaptığı açıklamasında; “Bizler ilk gün ‘Hep Birlikte Yeni Türkiye‘ diyerek çıktığımız bu yolda mahalle ziyaretlerimizde, gittiğimiz her yerde halkımızın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştık. Başta partimize ve şahsıma olan bu yoğun ilginin sebebi AK Partimizin bugüne kadar yaptığı icraatlarının ve söylemlerinin halka rağmen değil de halk için var olmasından kaynaklanmaktadır. Ak Parti İktidarı boyunca hep halkımıza gitmiştir, halka değer vermiştir. Yani ‘Millete Rağmen’ yerine ‘Daima Millet ‘demiştir. Biz Palandöken İlçe Başkanlığı olarak sadece seçim zamanları mahalle başkanlarımızın ve halkımızın yanında olmadığımızı, aksine her an, her zaman beraber olduğumuzu vurgulayarak, teşkilatımızın başarılı olması için gece gündüz çalışmaktayız” dedi.
Kaliteli hizmet sunulması ve sorunların kesin çözümü için talep ve şikayetleri yerinde dinlediklerini belirten Başkan Ömeroğlu, “Yerinde hizmet, yerinde çözüm için karşınızdayız. 2023 ve 2071 hedeflerimiz için gayret ediyoruz ve hep beraber gayret edeceğiz. Durmadan yılmadan çalışacağız diyerek bu sıcak ortamı sağlayan mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine, göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Mahalle Başkanı Abdulsamet Ülker, göreve geldiği günden bu güne kadar mahalli yönetimlerle devamlı iç içe olan Palandöken İlçe başkanına teşekkür ederek, “Bu ziyaretlerin devamlı olması bizi de heyecanımızı yüksek seviyede tutma adına çok önemli bir organizasyon olduğunu düşünüyoruz. İlçe Başkanımızın mahallelerimize olan hassasiyeti bizleri de teşvik ediyor” diye konuştu.