Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, sabah saatlerinde vatandaşlara kahvaltılık dağıtarak vatandaşlarla birlikte kahvaltı yaptı. Ak Partili aday, vatandaşların sorularını da cevapladı.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Taşkesenlioğlu, Yoncalık’ta sabah saatlerinde vatandaşlara birlikte kahvaltı etti. Vatandaşlarla sohbet ederek seçimlerle ilgili görüşlerini dinleyen Taşkesenlioğlu, aynı zamanda sorun ve talepleri not aldı. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Ak Partili aday, hükümetin icraatlarını anlattı.
“Yaklaşık üç aydır Erzurum’da adım adım gezdik. Kentte esnafımıza, sanayicimize, muhtarımıza, her bir bireyimize, eski Türkiye de yaşananları hatırlatarak Yeni Türkiye’yi anlatıyoruz. 13 yıldır AK Parti bu kentte büyük yatırımlar, büyük hizmetler yaptı. Erzurum Milletvekili adayı olmak çok onurlu bir görevdir. Omzumuzda ki sorumluluğu biliyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Çat, Hınıs, Şenkaya, Aşkale bütün ilçelerimiz bugüne kadar hak ettiği birçok hizmeti AK Parti ile aldı, almaya da devam edecek. Halkımız "Onlar konuşur AK Parti yapar" diye konuşan Tarşkesenlioğlu, daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edile Fetih yürüyüşü ve geminin temsili olarak halatlarla karadan yürütme etkinliğine katıldı.
Vuslat Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı ile sohbet eden Zehra Taşkesenlioğlu, ESKİ Genel Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek çalışanlarla bir süre sohbet etti.