Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan, Paşabahçe fabrikasında meydana gelen büyük yangın nedeniyle bir geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Paşabahçe Cam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eskişehir Fabrikası’nda çıkan yangından dolayı derinden üzüldüklerini belirten Şahan, açıklamasını; “Allah’a şükürler olsun ki tek tesellimiz can kaybının yaşanmamış olmasıdır.
Dumandan zehirlenen 4 işçi arkadaşlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun diyoruz. Bundan sonra zaman yaraları sarma zamanıdır. Bu vesileyle gerek itfaiye ekiplerine, gerekse yangının söndürülmesinde katkısı bulunan vatandaşlarımıza ve tüm kurumlara çabalarından dolayı teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Bu büyük yangında zarar gören Paşabahçe Cam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ve işçi arkadaşlarımız başta olmak üzere Eskişehirli hemşerilerime büyük geçmiş olsun dualarımızı ve temennilerimi iletiyor Ülkü Ocakları olarak üzüntülerini paylaşıyor yaralarının sarılması sürecinde her daim yanlarında olduğumuzu beyan ediyorum” şeklinde sürdürdü.