Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen “İsmail Özgür Soğancı Resim Sergisi” sanatseverlerle buluştu.
İİBF Sergi Salonu’nda açılan sergiye, İİBF Dekanı Dr. Recai Dönmez, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Metin Coşkun, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Sadettin Aygün, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.
Serginin açılış konuşmasını yapan İİBF Dekanı Prof. Dr. Recai Dönmez, açılan serginin baharın ilk sergisi olduğunu ve sergide baharın sıcaklığını hissettiklerini belirtti. Anadolu Üniversitesi öğretim üyelerinin İİBF Sergi Salonu’nda sergi açmalarının kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini ifade eden Dönmez, “İİBF Sergi Salonu’nda yaklaşık 6 yıldır sürekli sergiler oluyor. Eserler sanata ilgi duymayanların bile takdir edeceği bir güzelliğe sahip. Öğrencilerin ve sanatseverlerin katılımlarını bekliyoruz” dedi.
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Soğancı ise, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Soğancı, “Okulumuzda sergi salonları kısıtlı fakat İİBF’nin böyle bir salonu olması inanılmaz. Güzel Sanatlar Fakültesi’nden farklı bir fakültede böyle bir serginin açılması, o fakülte öğrencilerinin görme imkânı olması açısından çok önemli. Tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.