Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Mahallesi Halk Merkezinde kadın ve çocuklarla bir araya geldi.
Odunpazarı Belediyesi tarafından bölge halkının hizmetine sunulan halk merkezinin toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada kadınların beklentilerini dinleyen Başkan Kurt ve Usluer, yeni dönemde kadına yönelik yapılacak çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.
Toplantıda kadınlardan gelen sorulara da cevap veren Başkan Kurt, Orhangazi Mahallesi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konuşmasında bugüne kadar Orhangazi Mahallesine bir belediye başkanının gelip ’buraya bir halk merkezi yapayım, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyeyim’ demediğine dikkat çeken Başkan Kurt, “Orhangazi Mahallesinin ilk halk merkezini biz kurduk. Bu hizmet Orhangazi Mahallesine verdiğimiz değerin bir kanıtıdır” dedi.
Merkezin ilerleyen dönemde daha da geliştirileceğini kaydeden Başkan Kurt, hedeflerinin her mahalleye bir halk merkezi kurmak olduğunu vurguladı. Toplantı sonunda Başkan Kurt’a çiçek takdim eden mahalle sakinleri, kendilerine verilen değerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.