Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesini ziyaret eden ve seçim afişlerini kendileri asan Demokrat Parti (DP) milletvekili adayları, Kırat’ın bir gün şahlanacağını belirttiler.
Kırka ziyaretine katılan DP Eskişehir milletvekili adayları Hüseyin Kaya, Mustafa Kaya, Seval Gökkaya, İl Başkan Yardımcısı Emin Sepin, vatandaşlarla sohbet edip seçim çalışmaları yaparken, afişlerini de kendileri astılar. DP Eskişehir birinci sıra milletvekili adayı Hasan Hüseyin Kaya, seçim çalışmalarını kendi imkanları ile yaptıklarını anlattı. Bir zamanların iktidar partisi olduklarını anlatan Kaya, "Anavatan Partisi’de il başkanlığı yaptım. Davamızdan ödün vermedik. Seçim çalışmalarımızı kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Genel merkezimizden bir kuruş ödenek gelmiyor. Seçimlerdeki beklentimiz yüzde 3 oy onarına ulaşarak devlet desteğini alabilmek. Ülkemizin merkez sağa ihtiyacı var, bu da Demokrat Parti sayesinde olacaktır. Biz buna inanan, davasına sahip çıkan insanlarız. Eskişehir’imizin en ücra köşesine kendi imkanlarımızla giderek Demokrat Partisi’ni anlatmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki bir gün yeniden Kırat eski günlerine dönecektir’’ dedi.
Demokrat Parti İl Başkan Yardımcısı Emin Sepin İse; ’’4 Haziran perşembe günü Genel Başkanımız Gültekin Uysal Eskişehirli hemşehrilerimize Odunpazarı meydanında hitap edecektir, tüm vatandaşlarımızı buraya davet ediyoruz’’ dedi.