Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anneler Günü dolayısıyla verilen kahvaltıda annelerle bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi’nin bir restoranda düzenlediği AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Teşkilatı, şehit ve gazi annelerinin katıldığı kahvaltılı programda Şahin, masaları gezerek annelere kırmızı gül verdi.
Sözlerine, “Anne başa taç imiş, her derde ilaç imiş, bir evlat pir olsa da; anneye muhtaç imiş” dizeleriyle başlayan Şahin, annesini anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
Her zaman en iyisi olmaya çalıştığını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:
“İyi öğrenci olmaya çalıştım, iyi mühendis olmaya çalıştım, İyi vekil olmaya çalıştım. Ama benim için en önemli şey iyi evlat olmaktı, hayırlı evlat olmaktı. Bir öksüz ve bir yetimden bir bakan annesi oldu bu ülkede yüce Mevlam’a şükrediyorum, hamdediyorum. Ülkemizin geldiği noktayı gösteriyor. Partimizin kadınlara veridiği gücü gösteriyor.”
İnsanı merkeze alan bir anlayışla yolculuğa devam ettiklerini vurgulayan Şahin, Çözüm Süreci’nin analar ağlamasın, genç babayiğitlerin toprağa gitmemesi ve kan akmaması için başladığını söyledi.
Çözüm Sürecini çözümsüzlüğe uğratanların kahrolacağını ifade eden Şahin, AK Parti’nin sürecin mimarı olduğunun altını çizdi.
Etkinliğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep 2.sıra milletvekili adayı Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti Gaziantep milletvekili adayları Canan Candemir Çelik, Serpil Kavrak, Fikret Murat Tural, Mehmet Menderes Karaduman, Yusuf Erdem Güzelbey, Muhammed Hakan Tanrıöver de katıldı.
Öte yandan, etkinliğin ardından Anneler Günü dolayısıyla, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fatma Şahin ile beraberindeki heyet ve katılımcılar, kortej yürüyüşü yaptı.