SANKO Holding’in iş makinaları sektöründeki şirketi SANKO Makina’nın Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Doosan marka iş makinalarının yetkili servisleri için motivasyon toplantısı düzenlendi.
İstanbul Divan Asia Otel’de düzenlenen yetkili servisler toplantısına, SANKO Makina Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Genel Müdür Yardımcısı Cem Ergun ve bölge müdürleri de katıldı. Motivasyon toplantılarının her yıl düzenlendiğini belirten Genel Müdür Yardımcısı Cem Ergun, “Bu toplantılarda amacımız, yetkili servislerimizle ilişkilerimizi güncellemek ve güçlendirmektir” dedi.
Ergun, Nisan ayında Dubai’de düzenlenen Doosan Ortadoğu Bölgesi Distribütörler Toplantısı’nda SANKO Makina’ya orijinal yedek parça satışında göstermiş olduğu başarılı işbirliği ve performans dolayısı ile ‘’Best Winning Price Program Partnership’’ ödülü verildiğini anımsatarak, ödüle katkıda bulunan tüm SANKO Makina ve Yetkili Servis çalışanlarına teşekkürü borç bildiğini söyledi.
SANKO Makina’nın düzenli ve istikrarlı yedek parça süreçleri ve raporları sayesinde Doosan Global’in yan sanayi yedek parçayla mücadelede stratejik güç kazandığını anlatan Ergun, “Doosan, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde yedek parça stratejisini belirlemede SANKO Makina Pazarlama’nın verilerinden yararlandı” diye konuştu.
Toplantı sonrasında yetkili servislere İstanbul Boğazı turu eşliğinde yemek verilirken, satışta başarılı olan Demir İş Makinaları, Şimşek Kardeşler, Teknomak İş Makinaları, İleri İstif, Garanti Forklift, Nilsan Makine, Karalar İş Makinaları, Tingan İş Makinaları, Şimşek Makine, Toroslar Forklıft, İzforksan ve İlhanlar Makine temsilcileri Dubai gezisi ile ödüllendirildi.