AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediyesi’nin devam eden Mayıs ayı toplantısına katıldı.
Belediye Başkanı Ercan Çimen’in başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya katılan Üstün, yaptığı konuşmada, belediyeciliğin çok önemli bir görev olduğunu belirtti.
Üstün, Gümüşhane Belediye Meclisi’nin kardeşçe bir yapısının olduğunu ifade ederek, “Belediyecilik çok önemli bir görev. Çünkü yaptığınız hizmetler, yaptığınız işler direkt olarak bu şehirde yaşayanların hayatını etkiliyor. Şehirlerin geleceğini belirlemek adına da çok önemli bir göreviniz var. İnşallah hayırlı neticeler alırsınız, başarılı olursunuz. Bizler de gücümüzün yettiği kadarıyla sizlere destek oluruz. Burada iktidarı, muhalefeti hep beraber herkesin amacı bu şehre hizmet etmektir. Dolayısıyla muhakkak görüşlerimiz farklı olabilir ama TBMM’de de Belediye Meclisi’nde de ve İl Genel Meclisi’nde de muhalefet mantığından kurtulmamız gerekiyor. Özellikle Belediye Meclislerinde bir şehir planlamaya çalışılırken, makul olanlara birlik ve beraberlik ile katkı koymak gerekiyor. Gümüşhane Belediye Meclisinde arkadaşça, kardeşçe bir yapı var. İnşallah bu yapınız devam eder. Hizmetlerinize katkı sunmaya devam edeceğiz. Şehrimizin ihtiyaçlarının her aşamasında bizlerde yer alırız. Sizlere katkı sağlamak, destek vermek bizlerin görevi ve vazifesidir” diye konuştu.
Belediye Başkanı Çimen de, Üstün’ün ziyaretinin memnuniyet duyduklarını belirterek, “Sayın Vekilimize ziyaretinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.
Üstün’ün Meclis’ten ayrılmasının ardından Belediye Meclisi, gündeminde olan parsel satışları konusunu görüştü. Toplantıda, 3 adet parsel satışı oy birliği ile kabul edilirken, bir parsel satışı ise oy çokluğu ile reddedildi.