Kırklareli Belediyesi tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali’nin son gecesinde Murat Boz fırtınası esti.
Ünlü sanatçıyı en önden görmek için konserin başlamasından saatler önce festival alanında bekleyen gençler hazırladıkları "Bana kaç Murat, sana aşığım!", "Bir yolunu bulup sana sarılmaya geldik" "Yeşil elma versem bana sarılır mısın" dövizleri ile dikkat çekmeye çalıştı.
Konserin başlaması ile birlikte çığlık çığlığa tezahürat yapan genç sanatçının hayranları, Murat Boz’un söylediği şarkılara eşlik etti. Murat Boz, dansçıların da eşlik ettiği konserde yaklaşık iki saat sahnede kalarak Kırklarelili hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin bitişi ile birlikte havai fişek gösterisi de yapıldı.
Konser sonunda Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Murat Boz’a festivale olan katkılarından dolayı Kırklarelispor şalı, Karagöz heykelciği ve çiçek vererek teşekkür etti.
Kesimoğlu, Kırklareli halkının en iyiye layık olduğunu belirterek, "Kırklareli halkı her şeyin en iyisine ve en güzeline layık. Biz de aylardır bu festivale hazırlandık. Sizlere en güzelini sunabilmek, sizlere güzel bir festival yaşatabilmek için. Bugün festivalimiz sona eriyor. Festivalin bugünlere gelmesini sağlayan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ancak, festivalimizin bugünlere gelmesini sağlayan en büyük etken sizlersiniz. Alkışın en büyüğü size gelsin" ifadelerini kullandı.