Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kamu Hastaneleri Genel Birliği Sekreterliği ve Denizbank İzmit Ticari Şubesi’ni ziyaret etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr Şenol Ergüney ve Denizbank İzmit Ticari Şubesi Müdürü Ali Aktaş’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Genel Sekretere ve Denizbank Ticari Şube Müdürüne görevlerinde ayrı ayrı başarılar diledi.
Türkiye’de iki alanda da yaşanan pozitif gelişimin halkı memnun ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bir ülke için en önemli hizmetlerin başında sağlık sektörünün geldiğini hepimiz biliyoruz. Bunu da ekonomimizin güçlü olmasıyla taçlandırabiliyoruz. Bu iki alanda hizmet vererek ülkemizin çıtasını yükselten herkesi kutluyorum. Geçmişte yaşanan karanlık günlerin vatandaşımızın geleceğe umutsuz bakmasına neden olurken, birde sağlık alanında çağın çok gerisinde kalan bir sektörün halkımızı mutsuz ettiğini hepimiz görüyorduk. Ama çok şükür o kabul edilemeyen günler geride kaldı. İstikrarlı ve güçlü devlet yapımız, halkımıza güzel hizmetler gerçekleştirebiliyor. Vatandaşımızın ve bizimde istediği daha güçlü ve geleceğe daha güvenle bakabildiği bir ülkedir. Bizim de tek hedefimiz milletimizle bunu başarmaktır” dedi.