Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, Gebze bölgesindeki sporcu, veli ve antrenörlerine yönelik ‘Başarıya Giden Yolda Sporun Önemi’ konulu konferans verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü eğitim komisyonu tarafından Kağıtspor Akademi projesi kapsamında eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Eğitim komisyonu “Başarıya giden yolda sporun önemi" konulu konferansın İzmit’in ardından ikincisini Gebze’de gerçekleştirdi. Gebze bölgesindeki sporculara yönelik konferansı Düşünce ve Aile Koçu Münir Arıkan verdi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşen eğitim seminerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Mücahit Sak, KASKF Başkanı Murat Aydın, Kulüp Başkanı İslam Yücel, Kağıtspor Eğitim Komisyonu Başkanı Yasin Özlü, Kulüp Yöneticileri, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.
Sahneye çıkan Düşünce ve Aile Koçu Münir Arıkan “Başarıya giden yolda sporun önemi" konferansı gerçekleştirdi. Sporun insanlar üzerindeki önemini, ve velilerin sporcular üzerindeki etkilerini örneklerle anlatan Arıkan, “Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor büyük bir camia, böyle büyük bir camiada sizlerle birlikte olmaktan dolayı bende çok mutluyum. ”dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu antrenör ve velilere seslendi. Karaosmanoğlu, “Benim asıl arzum insanlarımızın sağlıklı ve mutlu yaşaması. Bunun için daha küçük yaşlardan itibaren spor yapmalıyız. Spor saygıyı sevgiyi, insanlara değer vermeyi gerektirir. Spor insanı ruhen kalkındırmalı. Sporda asıl hedefimiz çocuklarımızı iyi insan olarak yetiştirmektir. Spor burada bir eğitim aracıdır. Amatör spora desteğimiz her zamankinden daha da fazla olacak. Arkamızda baktığımızda güzel bir toplum bırakmak istiyoruz ”diye konuştu.