CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, Çayırova Ordulular Derneği’nin piknik programına katıldı. Programda Tarhan ile birlikte Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, CHP Kocaeli Milletvekili Dr. Mehmet Hilal Kaplan, CHP Kocaeli Milletvekili Adayları Kemal Nişancı ve Rasim Meriç de hazır bulundu.
İstanbul’un yakın komşusu Kocaeli ile temaslarını sıcak tutan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Beşiktaş öyle bir yer ki, Aziz Atatürk’ün bu ülke için yeşerttiği değerlerin zirve ilçesi. Benim bir görevim daha var. Beşiktaş’tan Kocaeli’ye bu değerleri taşımak. İşte bu yüzden burada siz hemşerilerimle beraberim. Siyaset kavga etmek için değil hizmet etmek için bir araç. Amacımız partiye değil ülkeye hizmet etmektir. Bu nokta da sizden destek istiyorum” diye konuştu.
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan’a kefil olduğunu belirten Hazinedar kısa bir şiir okuyarak, “Bize el verdiğinizde, öbür dünyanın sıratını da bu dünyada beraber inşa edeceğiz. Tahsin Tarhan’ı milletvekilliğiyle sizler onurlandıracaksınız. Onu size sizi de ona emanet ediyorum” şeklinde konuştu.
Hazinedar’ın konuşmalarının ardından kürsüye gelen Tarhan, “Bize omuz verin sizinle beraber bu bütünlüğü hiç bozmadan yolumuza devam edelim” dedi. Sıcak ve temiz havanın etkisiyle çoluk çocuk herkesin akın ettiği piknikte küçük çocuklara Beşiktaş Belediyesi tarafından gönderilen oyuncak araba ve bebekler Başkan Hazinedar, Milletvekili Kaplan ve Milletvekili Adayı Tarhan tarafından dağıtıldı.