Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Engelsiz Eğlence Şenliği’ kapsamında gerçekleştirdiği MFÖ konseri vatandaşları coşturdu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Engeliler Haftası nedeniyle 6. Geleneksel Engelsiz Eğlence Şenliği’ni düzenledi. Gün boyu devam eden şenlik, MFÖ konseriyle devam etti. Sekapark uçurtma tepesi önünde gerçekleştirilen konseri binlerce vatandaş izledi. MFÖ, şarkılarına zaman zaman alanı dolduran binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti.
Konsere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, engelliler ve aileleriyle konseri duyarak alana gelen binlerce vatandaş katıldı. Konser öncesi konuşan Başkan Vekili Zekeriya Özak, her bireyin bir engelli adayı olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin haklarının korunması ve hayatlarını kolaylaştırılması için pek çok proje gerçekleştirdik. Toplu taşıma araçlarına rahat binmeleri için engelli liftleri koydurduk. Sekapark’ta görme engelli yürüyüş yolu yaptık” dedi.