CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, Darıca Erzurum Şenkayalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Darıca’da bulunan Erzurum Şenkayalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek bir konuşma yapan Tarhan, “Dernekler gelenek ve göreneklerimizi çocuklarımıza taşıma konusunda önemli bir göreve sahip. Bu önemli görevi yerine getireceklerse bizleri kimlerin yönettiğini de iyi bilmesi gerekiyor. Bu ülkede 17 milyon yoksul, 6 milyon işsiz var. Bu kabul edilemez. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak yoksulluğun kader olmadığına inanıyoruz. Yaşanacak Bir Türkiye için halkın tüm ihtiyacını karşılayacak, sorunları sona erdirecek projeler ortaya koyduk” şeklinde konuştu.
CHP Milletvekillerinin gücünü halktan aldığını dile getiren Tarhan, “Ben gücümü sizden alacağım. Kocaeli’nin Kocaeli Halkının menfaati için sorunlarla mücadele edeceğim. Öyle başka partiler gibi genel başkanının sözünden çıkmayan bir vekil değil, Kocaeli Halkına biat eden bir milletvekili olacağım” diye konuştu.
Gün içerisinde Seçim otobüsüyle Gebze, Darıca ve Çayırova’da yaşadığı bölgenin insanlarıyla da buluşan Tarhan, tüm komşularını ve esnafları selamladı.