AK Parti Konya İl Teşkilatı “Birlikte Daha Güçlü Konya” programında 7 Haziran seçimlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’na destek istedi.
Bir otelde düzenlenen programa, AK Parti Konya Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, ilçe belediye başkanları, AK Parti Konya Milletvekili adayları, 22, 23 ve 24. dönem milletvekilleri, AK Parti il ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimi, AK Parti eski il, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, partimizin kuruluşundan bu yana değişik kademelerinde görev yapmış parti mensuplarına, milletvekillerine, adaylara, belediye başkanlarına,kadın ve gençlik kolları mensuplarına hoş geldiniz diyerek, “Seçime sayılı günler kala ulaşabildiklerimizle bir araya gelerek nostalji ve muhabbet oluşturmak istedik. Şu anda görevde olan il teşkilatı olarak bu zamana kadar sizleri ihmal ettik, bizleri hoş görmenizi talep ederek bu programı tertip ettik. Bu birliktelik 7 Haziran öncesinde kardeşlik ve birliktelik duygularımızı artıracaktır” dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 6 Haziran’da Konya büyük bir miting yapacağını ifade eden Arat, “İnşallah 6 Haziranda Başbakanımızın başını dik tutacak, övündürecek bir miting yapacağız. Mitingimize buradakilerin katılması bizlere büyük güç verecektir. Umarım buradaki dostlarımızı fire vermeden mitingimize bekliyoruz. 7 Haziran’da şimdiye kadar alınmış sonuçların en iyisini alacağımızı umuyorum. Hedeflediğimiz 14 milletvekilinin 14’ünü de Ankara’ya yollayarak Konya’ya gelecek en hayırlı hizmetlerin gelmesinin önünü açacağız” diye konuştu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, programı düzenleyen il teşkilatına teşekkür ederek, “Bazen bir araya gelerek yan yana oturmak, yüz yüze bakabilmek bile çok önemli bir mesajdır. Bizler birbirimizin ne dediğini, ne demek istediğini söylemeden bile anlayan insanlarız. Buradaki heyetle en az 9 seçim geçirdik. 9 defa sandık çalışmasında bulunduk. Allah bizleri hiçbirinde mahcup etmedi. 7 Haziran seçimlerinde de Allah yine emeklerimizin karşılığını verecektir” ifadelerini kullandı.