AK Parti’nin Kütahya milletvekili adayları, İl Başkanlığı’nda bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Başkan Ali Çetinbaş ve milletvekili adayları M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan aday listesinin açıklanmasından kısa bir süre sonra partiye gelerek tebrikleri kabul ettiler.
AK Parti Kütahya 1. sıra milletvekili adayı M.Şükrü Nazlı, yaptığı açıklamada, "AK Partimizin ve sizlerin şahsıma gösterdiği teveccüh için şükranlarımı sunarım. Allah mahcup etmesin" dedi.
İkinci sıra adayı Vural Kuvuncu, "Rabbim utandırmasın, ülkemize, memleketimize hayırlar getirsin inşallah" diye konuştu.
Üçüncü sırada adayı İshak Gazel ise, "AK Parti Genel Merkezimiz tarafından Kütahya 3. Sıra Milletvekili adayı olarak gösterildim. Bu süreç içerisinde desteklerini hiç bir şekilde esirgemeyen kıymetli eşime, kızıma, aileme, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve İl Başkanımız Ali Çetinbaş’a, aday adaylığım süreci içerisinde birlikte olduğumuz Çalışma Ekibime, Merkez ilçe ve diğer ilçe teskilatlarimiza ve teşkilatımızin tüm mensuplarına ve Kütahya halkına teşekkür ederim. Allah bizlere Kütahya için çalışmayı nasip etsin.Allah bu kutlu yolda yardımcımız olsun, bizleri utandırmasın" şeklinde konuştu.
Dördüncü sırada adayı Ahmet Tan, "Tüm Arkadaşlara başarılar diliyor, memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde memleketim, milletim ve davasını davam olarak bildiğim partim için ulvi olan bu yolda tüm inancımla yürümeye devam edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 9 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da Yeni Belediye Kültür Sarayı’nda milletvekili adayları kamuoyuna tanıtmak için toplantı düzenleyeceklerini dile getirdi. (EFE)