AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, MÜSİAD’ın Kütahya’da kurulması ve sonrasında şubeye dönüşmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.
MÜSİAD’ı ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, ”MÜSİAD, 28 Şubat sürecinde ortaya koyduğu tavır ve o günden günümüze kadar bütün vesayet güçlerinin ki, bunlar bazen bürokratlar ve bazen başka yerlerden kumandalı olarak çalışan siyasi hareketlere karşı nerede duracağını ve halkın önünde nasıl hareket edeceğini bu memleketin çocuklarına hizmet eden her kimse siyasi hareket veya STK olabilir çekinmeden onların yanında haktan ve doğrudan yana tavır sergileyerek taraf olmayı göstermiştir. MÜSİAD aynı zamanda sorumluluk bilinci içerisinde bu memleketin insanlarının daha iyi şartlarda yetişmesi ve her türlü baskı unsurunun altından kalkarak özgürce yaşaması adına bir sorumluluk projesidir. Ekonomi bu projenin ana unsuru ve ana damarıdır” diye konuştu.
Türkiye’nin önceki yıllarda değişim ve dönüşüm dönemlerinde dış kaynaklı ekonomik krizlerle karşı karşıya kaldığını ifade eden Başkan Ali Çetinbaş, ”Zenginler kulübü diye tanımladığımız siyasi hareketler süslü restoranlarda, bilmem ne soslu biftekler yiyerek, belki dalga geçerek, belki kadeh tokuşturarak, bu ülkenin üzerine kirli paslı, başkalarına teslim edecek noktada emperyalistlerle beraber oyun kuranlara karşı dur diyen MÜSİAD gibi STK’larımız da var. Halktan yana taraf olmasından da büyük memnuniyet duyuyoruz. Birlikte bu memlekete hizmet etmek nasip olursa bizim memnuniyetimizi arttıracaktır” ifadelerini kullandı. (EFE)