Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Anadolu Lisesi ve Atatürk İlkokulu öğrencilerinden oluşan Genç Yıldızlar Tiyatro Topluluğu’nun ortaklaşa sahneye koyduğu “Aile ve Çocuk İlişkileri” konulu tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.
Belediye Düğün Salonunda ilkokul 2, 3 ve 4. Sınıflara yönelik Anadolu Lisesi ve Atatürk İlkokulu öğrencilerinden oluşan Genç Yıldızlar Tiyatro Topluluğu’nun ortaklaşa sahneye koyduğu “Aile ve Çocuk İlişkileri” konulu tiyatro oyunu ilkokul öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi.
“Aile ve Çocuk İlişkileri” konulu tiyatro oyununu yazan ve yöneten Atatürk İlkokul Okul Öncesi Öğretmeni Oytun Ovalıoğlu, Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik açtıkları tiyatro kursu ve Atatürk İlkokulunda Egzersiz Çalışma Programı kapsamında düzenlenen Uygulamalı Tiyatro Kursu sonrasında oluşturdukları karma Genç Yıldızlar Tiyatro Topluluğu’nun faaliyetlerinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi.
Ovalıoğlu, tiyatro ve oyunculuk sanatı yolu ile öğrencilere kendini ifade edebilme becerisi kazandırmayı, ayrıca grup çalışması yöntemiyle kişisel yaratıcılıklarını geliştirmeyi amaçladıklarını belirtti.(MA-EFE)