Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Sigortacılar Meslek Komitesi üyeleri, Sigorta haftası kapsamında Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Sigorta Haftası nedeniyle Başkan Saraçoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunduklarını aktaran Sigortacılar Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ahmet Bican Ünal, sigortanın günümüzde kazanın yanı sıra yardım hizmetine de büyük önem verdiğini ve kişilerin veya kurumların yerinden kalkmadan gerekli olan hizmeti ayağına getiretebildiğini anlattı.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Sigortacılık faaliyetleri bir ülkenin gelişmişliği ile paralel giden bir olgudur. Mal ve can güvenliği konusunda sigorta önemli bir noktadır.Küçük primlerle kişiler ve kurumlar kendilerini büyük meblağlardan kurtarabiliyorlar. Her geçen yıl sigortanın konsepti de değişiyor.Tarım sigortaları konusunda da günden güne gelişiyoruz.Kötü bir olayla karşılaşıp zarar karşılanınca diğer kişiler de mağdur olmamak adına sigorta yaptırıyorlar. Vatandaşlarımız deprem ve tarım sigortaları konusunda biraz daha duyarlı olmalılar. Sigortacılar olarak toplumu daha da fazla bilgilendirmeniz gerekiyor. Haftanız hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. (EFE)