Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) devir teslim töreni gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’dan görevi törenle devraldı. Gerçekleştirilen törene fakülte dekanları, enstitü müdürleri, yüksekokul müdürleri katıldı.
Törende konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’a teşekkür ederek şunları söyledi: "Hocam, öyle güzel bir üniversite tablosu çizdi ki kaldığımız yer ile hedeflediğimiz yer arasında çok fazla mesafenin kalmadığını görüyoruz. Bunun için kendisine bir kez deha teşekkür ediyorum. Bu kısa mesafeyi, kısa sürede kat edip saygın bir üniversite olma yolunda ilerleyeceğiz. Bu bizim görevimiz olacak. Bu bir emanetti. Sıra bizde, sorumluluk bizde. Umarım ve dilerim hep beraber bu dönemi başarıyla geçiririz. Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’ın 2011-2015 Öğretim Yılı Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü döneminde yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı üniversitemiz ve şahsım adına kendisine teşekkür eder, bundan sonraki hayatınızda ve çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim."
Törende 4 yıllık çalışmalar konusunda bilgiler veren Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, "Üniversitemizin Türkiye’nin en önemli bilim kurumlarından biri haline gelmesi için yapacağı çalışmalarda şimdiden kutluyor, kendisine hayat boyu başatılar dilerim" ifadelerini kullandı.
Karaaslan dört yıl boyunca birlikte çalıştığımız tüm akademik ve idari personele teşekkür ederek rektörlük cübbesini Rektör Prof. Dr. Remzi Gören’e giydirdi. (EFE)