Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediyesi tarafından Erenli Mahallesi’nde birinci kat sathi asfalt için temel malzeme serimi yapılıyor.
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Erenli Mahallesi’nde 15 km’lik yol yapım çalışmasına başlandı. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma kapsamında, birinci kat asfalt için temel malzeme serimi yapılıyor. Kısa sürede bitirilmesi beklenen çalışmalarla ilgili mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdiler.
Erenli Mahalle Muhtarı Nuri Bağ, Battalgazi Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, “Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve belediyenin tüm personellerine teşekkür ediyorum. Yollarımıza başladılar, yaklaşık 20 km’lik bir yol. Bu yıl biteceği noktasında Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan tarafından söz verildi. Erenli Mahallesi olarak başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Erenli Mahallesi sakinleri ise, yolların asfaltlanması için başlatılan çalışma dolayısıyla Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.