Malaatya’yı u-19 Türkiye Şampiyonası Grup Maçlarında temsil edecek Battalgazi Belediyesporspor 27 Nisan tarihinde grup merkezi Kahramanmaraş’a gidecek.
Hazırlıklarını sürdüren Battalgazi Belediyespor’da hedef grup merkezinde birinci olabilmek.
Battalgazi Belediyespor Teknik Sorumlusu İzzettin Köse, Kahramanmaraş grubunda Malatya’yı temsil edeceklerini, 27 Nisan’da kamp programı dahilinde Kahramanmaraş’a hareket edeceklerini belirtti.
Takım olarak yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini sakat veya cezalı sporcularının bulunmadığını belirten Köse, iki yıldır Malatya şampiyonu olan ekibinin, a takımının da omurgasını oluşturduğunu söyledi. Tecrübeli teknik sorumlu zorlu bir gruba düştüklerini Hatay, Diyarbakır, Adana, Elazığ ve Gaziantep ekipleri ile aynı grupta yer aldıklarını, Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.
SANAYİSPOR ELAZIĞ GRUBUNDA MÜCADELE EDECEK
Yine Malatya’yı U-19 şampiyonasında Elazığ grubunda temsil edecek olan Sanayispor’da ise şampiyonanın hazırlıkları sürüyor. Sanayispor Kulüp Başkanı Emir Ömer Sönmez, çalışmaların gayet iyi gittiğini, altyapıya oldukça önem verdiklerini ve amaçlarının Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.