Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Sağlık Meslek Lisesi’nde pilav etkinliği yapıldı. Okul bahçesinde yapılan pilav etkinliğinde öğrenciler kep fırlattı. Katılımcılar ve öğrencilerin gönüllerince eğlendiği etkinlikte, TÜBİTAK yarışmasına katılan eserler de sergilendi.
Doğanşehir Sağlık Meslek Lisesi tarafından hazırlanan mezuniyet pilavına katılan Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu, okulun bahçesini çamurdan kurtararak, kilitli taş döşemesine vesile olan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’e plaket verdi. Irgatoğlu katkılarından dolayı Başkan Küçük’e teşekkür etti.
Daha öğrenciler tarafından müzik ve şiir dinletisi sunuldu. Halk oyunları ekibinin gösterisi ise katılımcılardan tam not aldı. TÜBİTAK yarışmasında dereceye giren öğrencilerin projelerinin sergilendiği sergi de gezildi. Etkinliğe katılan protokole daha sonra etli pilav ikram edildi.
Törene Doğanşehir Kaymakamı Murat Irtgatoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Garnizon Komutanı Binbaşı Özkan Güneş, Askerlik Şube Başkanı Murat Işıldak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, Doğanşehir Devlet Hastanesi Başhekimi İrşat Özen Daire, Mirac Kalkan, daire amirleri ve öğrenci velileri katıldı.