AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Topsöğüt Mahallesi’nde vatandaşlara seslendi. Şahin muhalefet partisine destek verenlerin dahi AK Parti’nin iktidara gelmesini istediklerini belirterek, “Çünkü biliyorlar ki milletin dertlerini, sorunlarını bertaraf edecek yegâne parti AK Parti’dir” dedi.
7 Haziran genel seçimlerine sadece bir gün kala ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti, Topsöğüt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
HASTA YAKINLARINDAN TEŞEKKÜR
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, ilk olarak Devlet Hastanesi personelini ve hastaları ziyaret etti. Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenen Şahin, hastalara şifalar diledi. Hasta ve hasta yakınları ise Mustafa Şahin’e hastanede sağlanılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.
“YİNE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”
Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Topsöğüt Mahallesi’ne geçen Mustafa Şahin, burada yoğun ilgiyle karşılandı. Topsöğüt Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Şahin, şöyle konuştu:
“Vatandaşlarımız içerisinde muhalefet partisine destek verenler dahi iktidara AK Parti’nin gelmesi gerektiğini söylüyor. Çünkü biliyorlar ki milletin dertlerini, sorunlarını bertaraf edecek yegâne parti AK Parti’dir. CHP, MHP, HDP seçmeninin yüzde 50’si kendi partisine güvenmiyor. Bugüne kadar samimiyetle atmış olduğumuz her adımı Hakk’ın ve halkın rızasını kazanmak için attık, onun dışında hiçbir amacımız olmadı, olmayacak. AK Parti anayasayı değiştirecek çoğunlukla yine gümbür gümbür geliyor. Muhalefet partilerinin tamamının paniği bu yüzden. MHP’yle HDP sarmaş dolaş olmuş, her iki parti birbirini ziyaret ediyor. Birbirlerine zıt olmalarına rağmen onları bir araya getiren AK Parti’dir, AK Parti’yi bitirme çabalarıdır.”