Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, “Milliyetçi Hareket iktidarında “Esnaf ve sanatkarların sorunlarını istişareyle çözeceğiz” dedi.
Yıldız, Malatya Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Ramazan Toptaş ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Oda Başkanı Ramazan Toptaş, MHP Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “İnşallah milletvekili olduktan sonra da berber ve kuaförlerin sorunlarını paylaşacağız. Berber ve kuaförlerin ciddi anlamda sıkıntıları var. Bizler milletvekili olduktan sonra sorunlarımızın çözümü için rahat bırakmayacağız. Kendilerine çıktığı milletvekili yolunda başarılar dileriz” dedi.
“ESNAF VE SANATKARIN PROBLEMİ, BİZİM PROBLEMİMİZDİR”
Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten MHP’li Yıldız, Malatya Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın hem siyasette hem de genel anlamda önemli bir yeri olduğunu kaydetti. “Esnaf ve sanatkarların problemleri, bizim problemimizdir” diyen Yıldız, şunları kaydetti:
“Berber ve kuaförlerin sıkıntıları bizim sıkıntılarımızdır. Bu sıkıntıların çözülmesi için Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı olarak ve milletvekili olursam elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğimi taahhüt ediyorum. Sayın başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle hep birlikte istişare ederek, sorunları çözeceğiz. Sayın başkana da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”
Yapılan konuşmalardan sonra MHP’li Yıldız ve Malatya Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Ramazan Toptaş ve yönetin kurulu üyeleriyle birlikte berber ve kuaförlerin sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulundular.