Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ’nin Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde döktürülen lokmayı kendi elleriyle vatandaşlara dağıttı.
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ü MASKİ Hizmet Binası’nda Genel Müdür Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran, Mahmut Bilgen, Erdal Nohutçu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanı Mustafa Parlak karşıladı. Karşılamanın ardından hayır için döktürülen lokma tezgahının başına giden Başkan Ergün, burada vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikram etti. Dağıtılan lokma için teşekkür eden vatandaşlar, Başkan Ergün’e, bundaki sonraki çalışmalarında Allah yolunuzu açık etsin dedi. Vatandaşlar aldıkları lokmaların ardından güler yüzle MASKİ’nin önünden ayrıldı.
“Yaptığımız yatırımlar tüm Manisa’ya hayırlı olsun”
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, her adımlarını Manisa ve Manisalılar için attıklarını söyledikten sonra şu açıklamaları yaptı:
“MASKİ olarak 2 yılımızı geride bıraktık. Yaptığımız faaliyetler ortada. İçme suyu ve kanalizasyon hatları, içme suyu depoları, atıksu arıtma tesisleri, dere ıslahları gibi birçok çalışmamızı büyük bir hızla gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak en fazla yatırım yapan belediye konumundayız ve bu bize büyük bir gurur veriyor. Bugün yaptığımız yatırımları değerlendirdiğimiz ve önümüzdeki dönem hayata geçireceğimiz projeleri masaya yatırdığımız MASKİ’nin Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde hayır için lokma döktürdük. Yaptığımız yatırımların tüm Manisa’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.