TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Akhisar ziyaretinde ilçeye bağlı Selçikli Mahallesinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Mahalle sakinleri Berber’i, üzerinde ’Sayın Bakanım Selçikli Mahallemize Hoşgeldiniz’ yazılı pankartla karşıladılar.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber Akhisar ziyaretinde coşkulu karşılandı. Manisa genelinde etkili olan don afetinden sonra bağları mercek altına alan, çiftçileri ziyaret eden ve son olarak da TARSİM yönetimini çiftçinin ayağına getiren Berber’e çiftçi temsilcilerinden teşekkür geldi.
Akhisar Ziraat Odası’nın meclis toplantısına katılan Berber’e bir teşekkür de sofralık zeytine prim müjdesi nedeniyle geldi. Meclis toplantısının açılışında konuşan Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, çiftçi olduğu bilinen Manisa Milletvekili Recai Berber’in üreticilere sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akbuğa, “Basınımızdan öğrendik. Sayın Recai Berber’in zeytine prim verileceği yönündeki açıklamasından son derece memnunuz. Zeytin diyarı Akhisar’ın ve tüm zeytincilerin ortak talebi buydu. Önümüzdeki dönemde de Sn. Berber’i çiftçinin yanında görmek istiyoruz” dedi.
“SAYIN BAKANIM HOŞGELDİNİZ”
Akşam saatlerinde ise Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile birlikte Selçikli Mahallesi’nde bir miting yapan Recai Berber, burada mahalleli tarafında coşkuyla karşılandı. Konuşması sık sık sloganlarla bölünen Berber, “Sayın Bakanım Selçikli Mahallemize hoşgeldiniz” yazılı dövizi görünce, “Önümüzdeki dönemde top ayağımıza gelirse, biz bu ülkenin tarımını da ovalarımızı da, Manisa’mızı da, ihracatımızı da uçururuz. Golü doksana çakarız” diye yanıt verdi.